Produse curatenie - Produs recomandat pentru curatenie parchet: lac ecologic pentru parchet
Cosul tau (0 produse) vezi cosul
plaseaza comanda
Intra in contul tau | Nu ai cont ? | Am uitat parola
Cauta produsProdus recomandat pentru curatenie parchet: lac ecologic pentru parchet

Pentru a intretine si proteja parchetul este recomandat lacul ecologic pentru parchet. Lacul ecologic contine o emulsie pe baza de agenti tensio-activi, adjuvanti si apa. Acest produs se foloseste pentru finisarea pardoselilor. DREITURM produce o gama variata de lacuri ecologice si ceruri,pentru orice tip de pardoseala:  DURO ULTRA, DURO UNI, DURO MATT, DURO FILL, METALLIC 2000, VOLLPFLEGE. Particulele acestor solutii se caractereazeaza printr-o aderenta foarte buna, intindere perfecta, duritate sporita, tuseu placut, elasticitate, rezistenta la apa sau la agenti uzuali de patare.


Lacul pentru parchet este recomandat pentru protejarea suprafetelor cu trafic intens. Acesta se poate  aplica intr-un strat, doua sau trei straturi, se usuca rapid si nu are miros.

Inaintea aplicarii lacului pentru parchet, suprafata trebuie pregatita. Pregatirea suprafetei se realizeaza prin indepartarea prafului, a petelor de grasime, ulei si daca este prea uzata suprafata prin raschetare. Va recomandam sa folositi produsele DREITURM pentru curatenia de baza, INTENSIV REINIGIER, LINO-REIN, D1 NEW sau DURO EX. Lacul se poate aplica direct pe suprafata din lemn sau dupa ce a fost aplicat un strat de grund pe baza de apa, cu mopul sau monodiscul.

Dupa aplicarea acestor lacuri, va recomandam sa folositi produsele DREITURM pentru curatenia de intretinere,   GOLDREIF  WIPE CLEANER, DURO FLOOR, WISCHFRIS sau CANYON COMPACT.

Inainte de a fi utilizat, lacul se agita foarte bine in ambalajul original. Acesta se aplica cu mopul plat, trafalet din microfibra sau prin pensulare la o temperatura mai mare de 15 grade C.

         Toate drepturile rezervate totulpentrucuratenie.ro