Produse curatenie - Procesul de curatare a covoarelor este o corvoada pentru dvs. ? Atunci nu strica unele sfaturi ...
Cosul tau (0 produse) vezi cosul
plaseaza comanda
Intra in contul tau | Nu ai cont ? | Am uitat parola
Cauta produsProcesul de curatare a covoarelor este o corvoada pentru dvs. ? Atunci nu strica unele sfaturi ...

Procesul de curatare a covoarelor este de cele mai multe ori o corvoada. Pentru a-l transforma intr-o joaca de copii, ar trebuie sa tineti cont de anumite reguli. Cea mai importanta regula este intretinerea covorului in timp. O curatenie intretinuta este pe jumatate facuta. Un alt aspect foarte important este dat de folosirea unui produs profesional dedicat pentru curatarea covoarelor.

Daca aveti un covor patat va trebui sa alegeti si o solutie pentru pete. Apoi, alegeti una de curatare a lui in profunzime si la final una pentru improspatarea mirosului si culorilor.

O alta regula este aplicarea unei pudre absorbante o data sau de doua ori pe an. Pentru fotolii, canapele sau tapiterie, puteti folosi spuma uscata. Dupa aceste procedee este necesar sa aspirati. In situatia in care aveti covoare din lana, va sfatuim sa nu le bateti deoarece puteti sa distrugeti tesatura.

Daca insa covorul s-a patat, va recomandam sa nu actionati energic si sa frecati locul, deoarece pata se poate mari si instala in profunzime. Nu trebuie, de asemenea, sa actionati cu apa calda sau sare, acestea determinand fixarea petelor.

Solutia idela se afla intr-un produs eficient pentru scos pete. Pentru a afla solutia potrivita tesaturii trebuie sa realizati un studiu de piata si sa intrebati firmele de specialitate. Un sfat practic pentru petele proaspete, este aplicarea unui material absorbant sau a unei sugative peste pata. Aceastea vor diminua pata si vor ajuta procesul de curatare.

Consultati situl nostru si folositi produsele DREITURM pentru curatarea covoarelor sau scoaterea petelor. Aspiratoarele marca COLUMBUS, de diverse tipuri (clasice, umed/uscat, cu batator)  si putere de aspirare adecvata pentru orice suprafete sunt de un real folos acasa sau in curatenia birourilor si a altor spatii


         Toate drepturile rezervate totulpentrucuratenie.ro