Produse curatenie - Termeni si Conditii
Cosul tau (0 produse) vezi cosul
plaseaza comanda
Intra in contul tau | Nu ai cont ? | Am uitat parola
Cauta produsTermeni si Conditii

Acest website este proprietatea ALL FOR CLEANING PROCESS SRL. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. ALL FOR CLEANING PROCESS SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii". ALL FOR CLEANING PROCESS SRL este o societate romaneasca, avand sediul social in str. Plugarilor, nr.46,  Bucuresti, CUI 16123492, J40/1735/2004,  mobil: 0763.035.44, adresa de e-mail: comenzi@totulpentrucuratenie.ro.

1. Informatii personale


Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. ALL FOR CLEANING PROCESS SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale


Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre ALL FOR CLEANING PROCESS SRL in vederea confirmarii comenzilor, informarii prin e-mail, mesajelor scrise (SMS), postei sau altor mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. ALL FOR CLEANING PROCESS SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si ALL FOR CLEANING PROCESS SRL.
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

ALL FOR CLEANING PROCESS SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa SPLAIUL UNIRII NR.160, parter, camera 11, Bucuresti, Romania, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

ALL FOR CLEANING PROCESS SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

  1. dreptul de a cere societatii ALL FOR CLEANING PROCESS SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
  2. dreptul de a cere societatii ALL FOR CLEANING PROCESS SRL, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  3. dreptul de a cere societatii ALL FOR CLEANING PROCESS SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
  4. dreptul de a cere societatii ALL FOR CLEANING PROCESS SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa info@totulpentrucuratenie.ro

3. Accesul la site


ALL FOR CLEANING PROCESS SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ALL FOR CLEANING PROCESS SRL fara acordul scris prealabil al acesteia.

4. Pret


Preturile prezentate includ TVA (19%) dar nu includ taxele de transport. Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costurile de livrare, daca este cazul.


         Toate drepturile rezervate totulpentrucuratenie.ro