Produse curatenie - Spalarea profesionala pentru mochete si covoare prelungeste viata acestora
Cosul tau (0 produse) vezi cosul
plaseaza comanda
Intra in contul tau | Nu ai cont ? | Am uitat parola
Cauta produsSpalarea profesionala pentru mochete si covoare prelungeste viata acestora

Este bine cunoscut faptul ca spalarea profesionala pentru mochete si covoare prelungeste viata acestora. Daca veti apela la o firma de curatenie profesionala veti beneficia de servicii de curatare covoare si mochete, de exceptie. Firmele de curatenie folosesc procedee de curatare uscate – cu spuma – si curatare umeda. In acest fel, covoarele dumneavoastra vor straluci de curatenie intr-un timp scurt.

Covoarele si mochetele trebuie curatate la 3-6 luni, iar curatarea acestora periodica va duce la imbunatatirea aerului din incaperi, va prelungi viata lor si va preveni aparitia simptomelor din cauza alergiilor la praf, acarieni, par de animale etc.

Daca aveti un abonament la firmele de curatenie, puteti apela periodic la serviciile de curatenie covoare. Acestea vor asigura curatarea covoarelor in profunzime, indepartarea parului de animale, a petelor de cafea, suc sau gumei de mestecat. Solutiile folosite sunt profesionale si asigura curatenie rapida dar si mentinerea culorilor naturale si tesatura covoarelor si mochetelor.


         Toate drepturile rezervate totulpentrucuratenie.ro